Szpital Gdańsk/Poznań

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: Szpital Gdańsk/Poznań

Postprzez justyna09000 » 05 Lis 2019, 23:30

Witaj,
Jak tam po zabiegu? Jak samopoczucie?
justyna09000

Postprzez Aleksandrze » 06 Lis 2019, 12:23

Jestem juz po zabiegu w szpitalu mswia w Poznaniu. Niestety z powodu bałaganu w papierach przesuneli mi operacje z czwartku na poniedziałek. Nie powiedzieli mi dokladnej godziny operacji ani w zasadzie jak to bedzie wygladac więc gdybym nie poczytal w internecie to zapewne nic bym nie wiedział. Operował ordynator. Wzialem znieczulenie ogolne dlatego nic nie czulem. Przez noc bardzo mnie bolalo i dawali mi srodni znieczulajace ale nie pomagalo mi to jakos bardzo. Najgorsze byly chyba te uwierajace dreny ktore sciagneli mi dopiero nastepnego popołudnia. Siostry calkiem mile z paroma wyjatkami. Lekarze zabiegani i trudno dostępni zeby z nimi porozmawiac musisz biegać i ich szukac a po zabiegu nie jest to latwe Sam szpital nowoczesny wygodne łóżka czysta sala ale co najwazneijsze nowoczesny sprzet np tomograf. Teras czekam na wyniki his-pat i zobacze co dalej. Ogolnie jestem zadowolony i dbrze ze wybralem ten szpital.
Aleksandrze

Miejscowość: Zielona Góra / Poznań

Postprzez justyna09000 » 06 Lis 2019, 13:04

Cieszę się, że jesteś zadowolony. Rozumiem, że miałeś również zrobione w szpitalu TK? Bardzo rzadko się zdarza taka sytuacja, żeby w szpitalu od razu wykonali to badanie, dlatego też bardzo polecam ten szpital, bo jest wszystko zrobione kompleksowo. Na wyniki hist-pat czekaliśmy mniej niż 10 dni ;)
justyna09000

Postprzez Aleksandrze » 06 Lis 2019, 13:21

Tak miałem i mam jakies zmiany w węźle chłonnym. Poczekam na wyniki hispat i pojde ze wszystkim do onkologa.
Aleksandrze

Postprzez justyna09000 » 06 Lis 2019, 14:12

A jak Twoje markery wyglądały przed operacją? Pamiętaj, aby wykonać je też ok tydzień po zabiegu.
justyna09000

Postprzez Aleksandrze » 07 Lis 2019, 12:23

justyna09000 napisał(a):A jak Twoje markery wyglądały przed operacją? Pamiętaj, aby wykonać je też ok tydzień po zabiegu.

Markery miałem w normie. To chyba dobry znak? Wiem wiem w nastepnym tygodniu pojde.
Aleksandrze

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: wodzu oraz 2 gości