Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.
To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.
przez kanek3 » 05 Lut 2024, 12:23
@miszcz - Wielkie dzięki za Twoje odpowiedzi i pomoc do tej pory. Dziękuję również pozostałym osobom za pomoc. Gdyby nie to nie wiedziałbym jak działać, a tak udało się szybko załatwić operację i rozpocząć chemię. Jeszcze trochę walki przede mną, ale optymizm znacznie większy niż na początku

-
kanek3
-
przez PiotrekzŁodzi » 05 Lut 2024, 13:44
Gdzie przyjmujesz chemię?
Dobrze, że masz temat pod kontrolą, skłaniam się ku temu co napisał Miszcz, 3xBEP powinien załatwić sprawę, dobrze, że nie masz przerzutów.
Trzymam kciui, pisz jak coś!
Pozdrawiam.
-
PiotrekzŁodzi
-
przez kanek3 » 05 Lut 2024, 14:20
Piotrek - Chemię przyjmuję w LUX Med Onkologia w Warszawie. Przyjęli mnie od razu jak powiedziałem o moim przypadku. Co prawda muszę trochę dojeżdżać najpierw na 5 dni, a później na dolewki, ale uznałem że jakoś to przeżyję, a wolę mieć pewność że leczy mnie dobry specjalista.
-
kanek3
-
przez PiotrekzŁodzi » 05 Lut 2024, 14:32
Masz najlepsze leczenie i podejście, to super. Zatem, musi być dobrze i tylko dobrze

-
PiotrekzŁodzi
-
Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości