Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.
To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.
Wszystko w normie mogło być dużo gorzej pamiętaj ja miałem podobnie , czarne hallys mi pomagały, ja starałem się zawsze jeść mimo braku apetytu by organizm miał siłę. Ostatnie dni kursu jak już mało co wchodzi to znajomi lub żona podwozili kawałek pizzy czy KFC lub mączka. Wszystko z rozsądkiem nie za dużo i pomagało choć na codzień unikam takiego jedzenia. Rosół też zawsze spoko
Czwarty dzień minął w porządku nawet udało mi się zjeść delikatną kolację co było trudne w ostatnich 2 dniach.Na noc nie potrzebowałem nic na mdłości ale dzisiaj obudziłem się już o 4 i o spaniu można zapomnieć.Dzisiaj ostatnie dwa wlewy i do poniedziałku przerwa.
Piąty dzień minął chyba najlepiej ze wszystkich dni.Samopoczucie w porządku apetyt jak apetyt słaby ale za to spałem dobrze całą noc.Także teraz dwa dni przerwy następnie jedna dolewka i powrót do domu.